התיעצות בבקשה תודה רבה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/02/2019 | 21:52 | מאת: קסם

שלום , בני בן שנתיים ו 4 חודשים . לפני יומיים התחילה אצלו תופעה מוזרה בהתנהגות . פתאום נשכב על הבטן , עם הידיים מתחת לראש , כפות רגליים כלפי מעלה , והוא פשוט בוהה . במשך דקה וחצי . כאילו "מתנתק" מהסביבה ומרוכז . תוך כדי הוא מזיז את הרגליים לצדדים , ומידי פעם ממצמץ . אם אני קוראת לו תוך כדי האקט הוא לא יענה . הוא גם לא מישיר מבט תוך כדי . אם אני ארים אותו באמצע האקט , הוא יגיב לי מיד , אבל יכעס ויחזור לתנוחה . חשוב לי לציין , ילד יונק . בסמוך לפעם שזה התחיל , ניסיתי להוריד מינון הנקה , והוא לקח את זה מאוד מאוד קשה . בכה הרבה . בשלב מסוים ויתרתי על הניסיון להוריד מינון הנקה . האם יכול להיות שזה היה "טריגר" למנ שקורה ? מה בעצם קורה ?? ומה צריך לבדוק . מודאגת . תודה רבה ויום נפלא

קסם שלום, יתכן ומדובר בגירוי עצמי, כלומר - אוננות. אך בלי לראות את האירוע אני לא יכולה לאבחן. אני ממליצה שתצלמי סרטונים של בנך בזמן אירועים כאלה, ותראי לרופא הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים