הפרעות בשינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

24/01/2019 | 21:41 | מאת: קרן

שלום רב דר הלוי תינוק בן 7 שבועות מניף המון את ידיו בזמן השינה . כמו כן משפשף רבות את פניו ועיניו וזה גורם לו להתעורר מהשינה מספר רב של פעמים. הוא אובחן עם טונוס שרירים גבוה. האם מדובר בבעיה נוירולוגית ? ואם כן מה בדכ הטיפול במקרים כאלה ? יש לנו תור לרופא אבל אנחנו לחוצים מאוד ורוצים כיוון ... תודה רבה

קרן שלום, תינוקות רבים עושים תנועות אקראיות בידיים ובפנים. יתכן שבנך שורט את עצמו עם ציפורניו ולכן מתעורר משינה. אם זו הבעיה- גזרו את ציפורניו. בכל מקרה, אני לא יכולה להתייחס לתנועות בלי להבין מה בדיוק קורה. אני מציעה שתצלמו סרטונים של התנועות בזמן שהן קורות, ותראו לרופא הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים