בת6 מתלוננת לכאבים בארובת העין בצד ימין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

06/01/2019 | 23:08 | מאת: יאנה

בת 6, 3 שבועות מתלוננת על כאביפ בארובת העין רק בצד ימין כולל אזור הגבה. בדרך כלל הכאב נמשך בין מספר רגעים עד שעה ומופעים בין פעם למספר פעמים ביום. בשעות שונות, אך לרוב בחלק הראשון של יום. היו גם ימים בודדים ללא כאב. כאשר כאב הופיע בפעם ראשונה הוא היה יותר חזק ומתמשך יותר. לדוגמא אתמול לא כאב בכלל והיום כאב בשמך כמעט שעה וחזק כמו בפעם ראשונה. פעמיים עשינו בדיקת עיינים, הבדיקות תקינות. בדיקה נוירולוגית אחרי שבוע של כאבים גם הייתה תקינה. אין סימנים נוספיק . אני מאוד לחוצה ולא יודעת למי עוד לפנות ומה לעשות. אשמך לתגובתך.. תודה

יאנה שלום, כדאי לפנות לנוירולוג ילדים, ולהביא איתכם את שתי הבדיקות של רופאי העיניים וכן מדידת דופק ולחץ דם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים