רוצה פיענוח של eeg של הבת שלי בת 6

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

24/12/2018 | 11:54 | מאת: Lihi

מה שכתובבממצאי הבדיקה בעירנות ניקלטהפעילות רקע אחורית מסוג אלפא בתדירות של 9- 8.5 מ/ שנ' סימטרית.על פניהאזורים הקדמיים נקלטה פעילות בטא מעורבת בפעילות איטיתיותר 7-8 מ /שנ' סימטרית.ללא שינוי בנשימת יתר ובגירוי אור.לא נקלטה פעילות אפילפטיפורמית.לסיכום תרשים תקין מתאים לגיל... הבת שלי בת 6 והיא אפילפסית.תוכלי להסביר לימה אומרת הבדיקה בבקשה

קודם כל נתחיל ב"שלום". כפי שכתבת לי, בדיקת האא"ג תקינה. אא"ג תקין זה טוב, במיוחד אם בעבר היה לא תקין. אך חשוב להדגיש שאא"ג תקין לא שולל אפילפסיה. כלומר, בהחלט יתכן מצב שבו לילדה יש אפילפסיה אך האא"ג תקין. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים