מגוון תסמינים ללא ידיעת מקור הבעייה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

18/12/2018 | 11:48 | מאת: ברוך

בתי בת ה9 סובלת כחודש מכאבי ראש ועיניים,סחרחורות ,רעד לסרוגין בידיים,כאבי גוף שונים שבאים והולכים וקצת בחילות,היינו 4 פעמים אצל רופאי ילדים שונים והופננו פעמיים למיון בעקבות החמרה ושלחו לבירורים שונים ,בתי עברה בדיקות שונות לקרקעית העיין תקין.בדק אותה רופא אף אוזן גרון וראה שיש איתה בעייה אך הוא שולל בעייה מהאוזניים ,נוירולוגית ילדים בדקה אותה וראתה שהיא לא יכולה כלל לבצע הליכת טנדם ,הכל הולך באיטיות ולוקח המון זמן לקבל תורים ,בבית החולים עד שהאדם לא גוסס לא ששים לטפל בו ,קיבלנו הפנייה לMRI עם הרדמה כללית ,EEG, בדיקות שמיעה אך כל הדברים נעשים לאט ,ממה יכולה להיות בעייה באי היכולת לבצע הליכת טנדם???

שלום? שלום. מסיבות שונות הקשורות למערכת העצבים או לשיתוף פעולה. תודה? בבקשה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים