קשב וריכוז אצל ילד בן 9 - מאובחן - לשינוי תרופה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/12/2018 | 13:28 | מאת: שחר

שלום, הבן שלי בן 9 מאובחן ומטופל מעל שנתיים עם ריטליןLA20. מעוניינת לקחת אותו לבדיקת רופא (אחר מזה שטופלנו אצלו עד כה) לבדוק אופציה של החלפה לתרופה אחרת לאור תופעות לוואי שהצטברו לאחרונה. מחפשת בנרות נוירולוג מומחה לילדים ולהפרעת קשב וריכוז שמוכר דרך הקופה או בהסדר השתתפות ולא מוצאת!! כל מי שרשום בקטגוריה הזו בכללית טוען שלא מקבל מתחת לגיל 12 או 16 (זה כבר לא ילד בהגדרה בכלל אז למה סתם לרשום) הזוי! אשמח לקבל המלצה (ולא הפניה ל*2700) על רופא כזה ובדחיפות. תודה.

שחר שלום, כנראה פנית לנוירולוגים של מבוגרים. נוירולוג-ילדים מטפל בתינוקות, ילדים ונוער מגיל 0 עד 18 שנים. חשוב שתביאו לביקור מכתב עדכני מהמורה והיועצת על מצבו בנך בתחום הלימודי, ההתנהגותי, הרגשי, החברתי והקשבי. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים