סחרחורת וכאבי ראש בבבן 14

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

29/10/2018 | 23:48 | מאת: אמא

היי בני בן 14( 1.75 סמ 85 קג) בחודשיים האחרונים סובל מידי פעם מסחרחורת בעיקר בקימה בבוקר וגם במהלך היום ( אולי בולט יותר בקימה , לא בטוחה ) האפיזודה יכולה להמשך יום שלם או מספר שעות ומאידך ישנם ימים שלמים בלי שום תלונה. לפני כחודשיים היה כאב ראש חזק שנמשך מספר שעות כולל כאב בשינוי תנוחה ( עבר לאחר מספר שעות ושימוש באדוויל) בהתייעצות מול רופא של הקופה ( שירות טלפוני) היה נראה במיגרנה . לציין כי בני רוב הזמן משחק באקס בוקס בתנוחת ״שיזוף״ אודה להכוונה מה עלי לעשות תודה רבה

שלום, כאב ראש חד פעמי אינו מיגרנה. כדי לאבחן מיגרנה צריך שיהיו התקפים חוזרים של כאב ראש בעל מאפיינים ספציפיים. כדי להבין מה קרה לבנך אתם צריכים לפנות בהקדם לנוירולוג ילדים: חסר מידע רב לגבי ההיסטוריה הרפואית והמשפחתית של בנך, פרטים על כאב הראש ועל הסחרחורות, וכמובן צריך להשלים בדיקה נוירולוגית. במקביל צריך בדיקת רופא עיניים. עם כל הנ"ל, הנוירולוג יחליט מה האבחנה של בנך, ואם יש צורך בבדיקות דם, הדמיה וכו'. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים