פירכוסים וגלגול עיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

28/09/2018 | 11:08 | מאת: בוריס

שלום, ילד בן 3.5 שהתחילו לו התקפים מוזרים של נפילה ופרכוס משולב עם צחוק מאולץ/או צחוק של כאב לא יודע איך להגדיר את זה. הנ"ל משולב עם גלגול עיניים. התחיל לו כסתם רעד בגוף ואז נפילה ועכשיו כל שעתיים - שלוש יש לו. התור לרופא מומחה מאוד ארוך. לאמא אפילפסיה לה ובמשפחה. לתשובתך אודה. יש צילום וידאו של התקפים רק מפחד לעלות את זהכי לא רוצים שכל הפורום יראה.

בוריס שלום, אתם צריכים לפנות דחוף לנוירולוג ילדים, וחשוב מאד שתצלמו התקפים כאלה. אני ממליצה שתפנו מחר על הבוקר לחדר מיון, כמובן עם הילד ועם הסירטון שצילמתם. . בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים