טשטוש ראיה ונפילות מרובות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

20/09/2018 | 20:09 | מאת: א

ילדה בת 4 התלוננה ביממה האחרונה שרואה מטושטש, ניתן היה לראות שהיא הרבתה ליפול בזמן זה, תוך כדי ריצה או עליה וירידה במדרגות. ברקע מדובר בילדה מאוד אנרגטית אך עם תזונה לקויה. אוהבת לאכול ומתוק וממעיטה באוכל. פרט לכך סובלת משקדים מוגדלים ונושמת רק מהפה. בחצי שנה האחרונה התלוננה פעמים אחדות שכואב לה הראש. מה המלצתך להמשך טיפול? בבדיקה נוירולוגית גסה אצל רופא ילדים לא נראתה בעיה.

קודם כל שלום? שלום. המלצתי לעקוב צמוד עם רופא הילדים שלכם ופעול לפי להמלצותיו. תודה? בבקשה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים