כאב ראש כרוני בת 16 וחצי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

04/09/2018 | 16:59 | מאת: מירי

היי, אני בת 16 וחצי וסובלת כבר מגיל 13 בערך מכאבי ראש חוזרים הלכתי בעבר לניורולוג ולא קיבלתי אבחנה מסוימת. בזמן האחרון כאבי הראש שלי הם הרבה יותר חוזרים ומגיעים בתדירות של כמעט בכל יום הם מלווים בהרגשה של דופק בחלק הקדמי של הראש והעיינים והרכות מלווה בבחילות וסחרחורות ורגישות לאור ולרעש מודאגת.. מה יכול להיות?

04/09/2018 | 17:05 | מאת: מירי

וכמובן תודה מראש

מירי שלום, יתכן שיש לך מיגרנה, שהפכה לכאב ראש כרוני (Chronic daily headache). כדי לוודא שאכן זאת האבחנה, ולברר אם מדובר בבעיה אחרת המצריכה הדמיה של המוח או בדיקות אחרות, חשוב שתפני לנוירולוג-ילדים עם אחד מהורייך. במקביל, חשוב לעזור לך לטפל בכאבי הראש ולמצוא פתרון כדי להפחית את סבלך ולשפר את איכות חייך. שנה טובה ובריאה!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים