התייעצות לגבי הפרעות בתקשורת אצל תינוק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

30/08/2018 | 13:55 | מאת: מיכל

האם ניתן לזהות הפרעת תקשורת אצל תינוק בגיל חצי שנה? התינוק יכול להעסיק את עצמו יחסית הרבה זמן לבד, יוצר קשר עין רופף עם אנשים ולא כל כך מראה סימני רעב. יש לו גם בעיות עם העיכול והנשימה. למי כדאי לפנות לצורך בדיקה?

מיכל, בואי נפתח באמירת "שלום". כן, ניתן לזהות הפרעת תקשורת בגיל חצי שנה. עליכם לפנות קודם כל לרופא הילדים ולצוות טיפת חלב, ואם יתרשמו שיש צורך - למכון להתפתחות הילד של קופת החולים שלכם. תודה? בבקשה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים