ניורופיברומטוזיס 1 ממצאי בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

22/08/2018 | 09:59 | מאת: ברכה

היי, בני בן 8.5 חולה בנוירופיברומטוזיס מסוג 1 ביצע בדיקת MRI מוח ולהלן התוצאות: focal areas of signzl intensity ב pons cerebellum וכן globus pallidus משני הצדדים ויתכן בתלמוס מימין. מה הממצאים הנ"ל אומרים?

ברכה שלום, יתכן והממצאים הם ממצאים שפירים של NF1 ויתכן שמשמעותם חמורה יותר. לא ציינת מאפיינים נוספים מתשובת ה-MRI ולכן אינני יכולה לענות לך בביטחון. את צריכה לפנות עם תשובת ה-MRI המלאה לנוירולוג שמטפל בבנך. בבקשה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים