צוואר תפוס מאד ממש ממש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/08/2018 | 22:55 | מאת: מה

שלום..אני סובלת מצוואר תפוס מעל 10 שנים מגיל 22 לערך.הצוואר או הסחוס באיזור משתחרר רק אם יש 'קליק ' שהצלחתי להוציא ואז שוב חוזר להיות תפוס.לפעמים יש לי כאבי ראש אני מניחה בגלל זה. אורטופדים אמרו שאין פתרון שצריך לחזק את השרירים.השאלה אם זה השריר או סחוס..אולי זה קורה בגלל בעיה רפואית אחרת.איזה בדיקות אני יכולה לעשות כדי למצוא את מקור הבעיה ופתרון.

שלום, כדאי להתייעץ עם אורטופד מומחה לבעיות גב מה האבחנה ומהו הטיפול המומלץ. כמו כן, כדאי לברר עם האורטופד אם צילום עמוד שדרה צווארי או MRI של חוט שדרה צווארי יכולים לתרום או מיותרים. לא נראה לי שמדובר בבעיה שנוירולוג יכול לתרום לפתרונה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים