רעידות ברגליים מלווים בכאבי גב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/07/2018 | 22:22 | מאת: אמא לילדה בת 16

שלום ביתי בת ה16 סובלת מזה כמה חודשים מכאבי ראש וגב. לעיתים מופיע רעד פתאומי ברגליים בלתי נשלט שמשאיר שרירים כואבים ורגליים חלשות MRI ובדיקת נירולוג לא העלו כל ממצא וגם לא צילום עמוד שדרה ובדיקת אורתופד. איזה בירור נוסף ניתן לעשות ומה יכולה להיות הסיבה לרעידות? תודנ

שלום, חסר לי מידע רב על טיבם של כאבי הראש והגב, על הרעד, על תלונות נוספות, על ה-MRI, ואם בוצעו בדיקות דם או בדיקות אחרות. אינני יכולה לייעץ במסגרת הפורום. אני מציעה Aתצלמו את אירועי הרעד ותחזרו לנוירולוג. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים