כאבי ראש, בחילות, ג'ט לג

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/06/2018 | 07:00 | מאת: אמא

שלום, ילדה בת 13, מספר חדשים כאבי ראש לוחצים ברקה ימנית, לאחרונה עם בחילות, משתנה לאורך היום כולו, בשבועים האחרונים מעט חיוורת, לא מצליחה להירדם בשעה הרגילה שלה - 21.30, נרדמת רק סביב 24.00, וגם כשמשלימה שעות שינה עייפה לאורך היום - כאילו ג'ט לג ללא סיבה. שינויים הורמונליים של התבגרות? סיבה לדאגה? למהר לאנשהו? תודה

שלום, חסר הרבה מידע. במקום לדאוג או למהר לאנשהו, עדיף ואף הגיוני לפנות לרופא הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים