גלגול עיניים מעלה תוך מצמוץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

31/05/2018 | 21:45 | מאת: ניצן

שלום רב. בני בן 10 חודשים מתקשר נהדר קשר עין מעולה צוחק ומאושר..זוחל אחורה ומתגלגל. לאחרונה החל לגלגל עיניים כלפי מעלה תוך מצמוץ מוזר ומראה מפחיד.לא תוך כדי שינה ואין איבוד הכרה. קבעתי תור לניורולוג אך רק בחודש אוקטובר.. אשמח להתייחסות מאחר והינני לחוצה מאוד... תודה מראש.

ניצן שלום, קשה לי להתייחס למה שתיארת בלי לראות זאת במו עיני, או שתדגימו איך זה נראה, פנים מול פנים. גלגול עיניים למעלה עם מצמוץ יכול להיות טיק, פרכוס, או סתם תנועה חסרת משמעות. אם ניתן, כדאי לצלם את תנועות העיניים ולהראות לרופא הילדים שלכם. אם יש מספר אירועים כאלה ביום, תבקשו מהרופא שלכם לעזור לכם להקדים את התור לנוירולוג. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים