בדיקת EEG ו MRI ... . .

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/05/2018 | 15:28 | מאת: עזרה בפענוח EEG

שלום, בעלי בן 41, לפני כ 10 שנים חווה 4-5 התעלפויות חוזרות שלוו בפרכוסים ללא איבוד דליטה על הסוגרים וללא קצף מהפה בטווח של כמה חודשים שאחת מהם היתה בשינה. לאחר האירועים מקיא מספר רב של פעמים ומותש למשך כיומיים שלמים. לפני שנתיים היה אירוע נוסף לאחר נפילה מסולם בגובה 2.5 מטר וחבלה בראש ולפני כחודשיים אירוע נוסף באולם תרבות תוך כדי צפיה בהצגה. בעבר עשה בדיקת TILT TEST שיצאה חיובי ( התעלף בבדיקה). מצב פענוח EEG ו MRI מהשבוע אשמח לקבל חוות דעתך תודה

שלום, אנחנו פורום נוירולוגיה של ילדים. במבוגרים יש מחלות נוירולוגיות אחרות, וההתייחסות למצבים נוירולוגים שונה מאשר בילדים. אני מציעה שתפני את שאלתך לפורום נוירולוגיה של מבוגרים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים