מיצמוץ עיניים בפעוט בן שנתיים ושלושה חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/03/2018 | 18:32 | מאת: אור

בני בן השנתיים שלושה חודשים התחיל לפני מס ימים למצמץ באופן לא טבעי מעבר לכל אדם אחר. זה מטריד אותי אני קוראת באינט' ומבוהלת לגמרי. קבעתי תור לרופא בתחילת אפריל .מה לעשות בינתיים .ברור לי שאני לא מראה לו את פחדיי.קראתי על המחלה טוראט וזה מפחיד אימה .האם יכול להיות שזו תופעה חולפת כמו שקראתי או התחלה של משהוא? תודה אמא מבוהלת אימה

שלום, אינני יכולה לחוות דעה כלשהי בלי לראות במה מדובר. אני גם לא מבינה - אם את מבוהלת אימה, למה לא הלכת לרופא הילדים שלכם? תצלמי את המצמוצים בסירטון, ותראי לרופא הילדים שלכם בהקדם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים