תשובת אי איג'י לרופאה תודה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

07/02/2018 | 14:09 | מאת: אמא

שלום דר הלויכתבתילך ארוכות על בני בן שנתים וחצישמזה קרוב לשנה אחת לחודש וחצי לערך מתעורר לפנות בוקר מקיא מסוחרר, כאשר במשך יומיים שלשוה לאחר מכן מסתובב מסוחרר חסר יציבות עם עיניים במראה מוזר נשען על רהיטים וכו'.הגיעה תשובת אי איג'י "תרשים שינה פרמקולוגית מראה פעילות פוליריטמית עם כישורי שינה. אין פעילות פרוקסימלית או סימני צד. לסיכום" בלא ממצא חולני." אני מניחה שמדובר בממצאים תקינים לחלוטין? ואם כן האם בכל זאת צריך לבצע אמאראיי? האם זה אומר שבודאות איןלו אפלילפסיה ושאם היה גידול במשך קרו בלשנה היו אמורים לראות ממצאים כלשהם לא? הוא בן שנתיים וחצי והייתי שמחה להימנע מהרדמה מלאה בגילו. שאלותיי: האם יש סיכוי שתופעות כאלו קורות כייש בעיה רצינית בעיניים? נבדקה קרקעית העין לפני חודשיים ונשללה בעיה בקרקעית אבללל אין לי ספק שי שלו בעיה בראייה וכן פזילה קלה הוא פשוט לא מאפש רלרופאים לבדוק אותו ויש לנו תור לדר קריסטל לעוד חודש. הם יש סיכוי שזה נובע מלחץ על העיניים? והאם לא כדאי גםללכת לאף אוזן גרון? במיד ה ומדובר בסחרחורת? ובדיקות דם אין משהו שכדי לבדוק, אולי חסר בברזל או משהו ? אנחנו נדבר גם עם נוירולוג אבל התור שנקבע לעוד חודש וחצי ואני רוצה לדעת אם יש דברים נוספים שאפשר לבצע במקביל. והאם לדעתך יכול להיות מצב של מיגרנה שמתבטא כך בגיל כזה?! כשהעיניים נראות מוזר כל זמןההתקף כמו מוגדלות או כמו עיניי זכוכית בייחוד כשמתעורר משינה. תודה.

שלום. כפי שעניתי לך בעבר - הפורום שלנו אינו מהווה תחליף לביקור אצל רופא, ולא אטפל בבנך דרך המסך. תקראי שוב מה כתבתי לך בפעם הקודמת, ותעשו כבר MRI כדי לשלול גידול מוחי או תהליך לוחץ אחר. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים