ניתוח קרניסינוסטוזיס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

10/12/2017 | 11:51 | מאת: הודיה

שלום ביתי בת השנה וחצי עברה ניתוח קרניוסינוסטוזיס לפני יותר משנה ועדין יש לה מרווח גדול בראש. מבחוץ לא רואים דבר אבל כשמעבירים יד על הראש מרגישים במעין בור גדול בראש. ההתפתחות שלה רגילה לכל דבר. האם דבר זה תקין? וכמה זמן אורך לראש להסגר? אנחנו מאוד דואגים שתצטרך לעבור ניתוח מתקן. מה הסבירות שזה יקרה? תודה

הודיה שלום, לצערי אינני יודעת לענות לך הנוירוכירורג שניתח את בתך יוכל לענות על שאלותייך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים