Eeg פיענוח הבדיקה השנייה.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

09/11/2017 | 12:59 | מאת: ג'ס

היי ביתי הופנתה לeeg והתוצאה הייתה שיש פעילות אפילפטית הרופא לא היה בטוח ושלח אותה ל eeg חוזר על מנת לקבל חוות דעת ממפנח נוסף התשובה הייתה התפרקויות אפילפטיפורמיות של זיז בגל איטי אשמח לדעת מה זה אומר ומה הטיפול תודה רבה

היי, בתי הופנתה לeeg והתוצאה הייתה שיש פעילות אפילפטית. הרופא לא היה בטוח ושלח אותה ל eeg חוזר על מנת לקבל חוות דעת של מפענח נוסף. התשובה הייתה התפרקויות אפילפטיפורמיות של זיז וגל איטי. אשמח לדעת מה זה אומר ומה הטיפול. תודה רבה ג'ס שלום, שני האא"ג אומרים אותו דבר: התפרקויות אפילפטיפורמיות של זיז גל איטי הן ביטוי לפעילות אפילפטית. משמעות הדבר שלבתך יש אפילפסיה. כדי להבין איך הממצאים החשמליים באא"ג קשורים לאירועים שיש לבתך, והאם צריך טיפול תרופתי או בירור נוסף - אתם צריכים לפנות לנוירולוג שהמליץ לבצע את האא"ג. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים