תנועות ראש לא רצוניות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

01/10/2017 | 14:50 | מאת: שאלה דחופה

בתי בת 8 חודשים,בריאה בדכ.בשבוע האחרון מצוננת,משתעלת ומנוזלת וללא חום. מזה 3 ימים החלו תנועות ראש בלתי רצוניות לצד אחד למשך 2 שניות,ללא איבוד הכרה.היום היו מספר רב של מקרים כאלה בהם היא מנידה את ראשה במהירות וללא רצון לצד אחד מלבד זאת,היא אוכלת,שותה וחיונית האם זה נורמלי כחלק מהתפתחות המערכת העצבית? האם זה פרכוס קצר של 2 שניות? אני בהיסטריה

נתחיל ב"שלום"? תנועות שהתחילו באופן פתאומי לפני שלושה ימים אינן חלק מהתפתחות תקינה. בלי לראות את התנועות אינני יכולה לחוות דעה מה מקורן: נוזלים באוזניים? פרכוס? הפרעה בראייה? הפרעת תנועה אחרת? אני ממליצה שתצלמי את התנועות ומחר תראי לרופא הילדים שלכם את הסירטונים ואת הילדה. בבקשה... וחג שמח.

01/10/2017 | 22:16 | מאת: שאלה דחופה

תודה רבה דר' וסליחה מהלחץ לא כתבתי בצורה מנומסת שנה טובה ומתוקה ותודה על תשובתך

שנה טובה, חג שמח, והרבה בריאות!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים