תינוק מתעורר בצרחות!!!!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

09/06/2017 | 18:23 | מאת: דניאלה

שלום, הבן שלי אוטוטו בן 4 חודשים מגיל שבועיים בערך הוא מתעורר בצרחות לפעמים חוזר לישון ולפעמים מתעורר לוקח לנו כמה דקות להרגיע אותו הוא נראה מפוחד ונסער מנסה להבין ממה זה נובע? תודה מראש!

דניאלה שלום, תינוק בן 4 חודשים יכול להתעורר בלילה בגלל מספר סיבות: רעב, חיתול מגרד או לוחץ, רעש פתאומי, תולעים במגרדות בטוסיק, צורך בקרבת הוריו, או סתם ללא סיבה. התינוק יכול להירגע לבד ולחזור לישון, או להזעיק את הוריו (עיתים בבכי שקט, ולעיתים בצרחות שמעירות את השכנים). תנסו להרגיע אותו בקול שקט, בלי להדליק את הואר ובלי להוציאו ממיטתו, כדי שילמד לחזור ולהירדם לבד. בברכה

11/06/2017 | 09:58 | מאת: דניאלה

הוא מתעורר ככה בשנת יום ולא בלילה ) ישן לילה שלם), האם בגיל כזה קטן יכול להיות תולעים? בנוסף הוא מאוד פחדן כבר חודש מקומות שלא מכיר או אנשים הוא פשוט צורח לא אוכל במקום לא מוכר וכו... סיפרתי לרופא שלו והוא אומר שזה אופי אבל לא נשמע לי הגיוני שתינוק כל מקום יבכה ואף אחד לא יכול להרים אותו! תודה אהה על התשובה המהירה!

למרות המצוקה שלך, אין לי תשובה. איך אפשר לאבחן תינוק צורח במסגרת הפורום? אתם צריכים לפנות עם התינוק לרופא הילדים להערכה ובדיקה גופנית. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים