רעד בידיים לידי בן 8.10

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

22/05/2017 | 12:30 | מאת: קרן

שלום, בני בן ה - 8.10 התלונן בשבוע שעבר על רעד בידיים הלכנו לרופא ילדים ששלח אותנו לעשות בדיקות דם והפניה לנוירולוג (בטיפול השגת תור פנוי), אתמול עשינו את הבדיקות דם ועדיין אין תוצאות מלאות. שאני מסתכלת עליו כל כמה זמן שתי הידיים שלו רועדות ללא קשר למה שהוא עושה.

קרן שלום. מה שאלתך?

23/05/2017 | 20:45 | מאת: קרן

ממה זה נובע? זה התחיל מכלום ועכשיו יש רעד בידיים מידי מספר דקות

יכולות להיות לכך מספר סיבות, ויש לשלול הפרעות מטבוליות של חומרים בגוף, הפרעות במבנה המוח ועוד. אני ממליצה שתפנו לבירור מעמיק ע"י רופא הילדים שלכם וכן ע"י נוירולוג ילדים. בבק-שה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים