רעד בלתי נשלט בפיהוק בבן 12

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

20/03/2017 | 22:43 | מאת: אמא

שלום רב לבני בן ה 12 רעד של הפה בזמן פיהוק . אין תסמיני רעד אחרים לעיתים נדירות בידיים בעת כעס. בעלי , האבא, מאובחן בפרקינסון מגיל 40... מתוך הכרות עם המחלה , אני יודעת כי בגלאים כאלו זה די נדיר , אך קיים . מה מומלץ לעשות ? על מה עוד יכול להעיד ? תודה

שלום, רעד בפה רק בזמן פיהוק לא מהווה סימן של מחלה. כדאי להעריך אם קיימים סימפטומים נוירולוגים אחרים. בכל מקרה, חשוב שבעלך יעבור יעוץ גנטי כדי למצוא את הסיבה למחלתו, ולפי תוצאות הבירור יוחלט אם הילדים והאחים שלו צריכים להיבדק גם הם. בברכה

22/03/2017 | 16:21 | מאת: אמא

תודה על תשובתך עשינו בדיקות גנטיות לא נמצאה נשאות תודהה

תחום הגנטיקה מתעדכן ממש מדי יום. חשוב שתחזרו למעקב גנטי פעם בשנה כדי לקבל יעוץ עדכני, שיכול להיות משמעותי למהלך המחלה ואולי אף לטיפול. בהצלחה!

28/03/2017 | 17:52 | מאת: אמא

הי האם היית ממליצה להתייעץ בשלב זה עם נויורולוג מומחה תנועה לילדים ? תודה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים