שלום לך יהודית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

11/12/2011 | 16:58 | מאת: עמית

אני בחור בן 33 עם נכות פיזית וקצת קשיי דיבור. כתוצאה מזה אני די בודד, אם כי לא לגמרי. הנכות והקושי בדיבור הם קבועים. האם בנתונים האלו פסיכותרפיה יכולה לעזור לי?. במה?. ועד כמה?. אני ממש לא טיפוס דכאוני, אבל תמיד יש מקום לשיפור... עמית

נכות פיסית או קושי בדיבור אנם סיבה לאי יצירת קשר, אינני מכירה אותך אך נסיוני אומר שאנשים נימנעים מקשר בגלל החששות "מה יחשבו עלינו" ולא בגלל שהסביבה לא מקבלת אותם, מה שעוזר במיוחד זה הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי. ואני ממליצה שתחפש מטפל בתחום.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה