בעיית התנהגות בעבודה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

17/10/2002 | 07:56 | מאת: צור

אני עובד מעל 7 שנים יחד עם אישה בגיל 42 הבעיה היא כדלקמן: אני משמש מנהל שלה בפועל אבל יש בנינו ים של מריבות צעקות וכו, הגברת אינה יודעת לקבל מרות, חושבת שתמיד היא צודקת, מנהלת מאבקי כוח מולי בנוכחות עובדים אחרים, יודעת טוב יותר מכולם מה נכון וטוב להם! נקודות זכות: עובדת מעולה,נותנת הנשמה, לב טוב,מומחית בתחומה, מצליחה נקודות חובה: כעסנית, מצבי רוח משתנים,אינה שולטת על מוצא פיה,מתערבת בעניינים לא לה, מעליבה ולאחר בקושי מתנצלת ועוד.... שאלתי היא: האם ניתן לשקם או לתקן מערכת יחסים כזו במקום העבודה ע"י הליכה משותפת לייעוץ (הגברת מסכימה סוף סוף )? מי? פסיכולוג או פסיכיאטר או אולי "טיפול זוגי" עלי לציין שאנחנו מאד נהנים לעבוד יחד כאשר היא רגועה(זה די נדיר). אני רוצה לנסות הכל כדי לשפר המצב ליפני שאאלץ לפטר אותה. הערה:כתובת האי מייל מזויפת למניעת זיהוי!

שלום רב, הפסיכולוגיה הארגונית, שמפעילה במשולב טכניקות מתחום הטיפול המשפחתי, יחד עם טכניקות ניהוליות של התווית מערכי תפקיד - היא התחום שיכול לסייע במקרה שלך. אם תרצה הפנייה שלח למייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) את עיקרי פנייתך, עם ציון מיקומכם בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה