dtivho-25

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

27/02/2014 | 18:04 | מאת: אני

שלום רב, עשיתי בדיקת צפיפות עצם והתוצאות לא משהו. ממליצים לי לעשות בדיקת dtivho-25 ו PTH צפיפות העצם בירכיים נמוכה לעומת הבדיקה הקודמת T SCORE TOTAL HIP היה לפני 6 שנים -1.4,-0.9 עכשיו -1.7,-1.4 בת 69, לוקחת וויטמין ד' ואסטרוגן, כל יום הליכון 30 דקות, עולה 4 קומות. מה זה dtivho-25 ? תודה רבה

שלום רב. ראשית, התוצאות בסך הכל לא רעות, והן אינן בתחום האוסטאופורוזיס. שנית, ההשוואה בין בדיקות צפיפות עצם איננה פשוטה ותלויה במספר גורמים - האם בוצעו הבדיקות באותו מכון, האם מנח העצם בצילום דומה ועוד. הבדיקה ששאלת לגבי - זו רמת ויטמין די בדם. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך