אבחנה

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

06/07/2013 | 10:50 | מאת: רחל

בוקר טוב,לפני כשבוע עשיתי בדיקת צפיפות עצם,ויש לי -2.8 בעמוד השדרה,ו-2 במפרק הירך,רופא המשפחה שפניתי אליו נתן לי סידן עם ויטמין d,וalendronte.אני לא כל כך רוצה להתחיל עם ביספוספונטים בגיל כל כך צעיר,אחרי שהתעקשתי הרופא הסכים לשלוח אותי לאנדוקרינולוג,ואמר שאם אני רוצהאני יכולה לפנות לרופא נשים שייתן לי טיפול הורמונלי חליפי.אני אובדת עצות,ואינני יודעת למי לפנות. המידע שי באתר עוזר מאד אך גם מבלבל.אשמח לעצה,תודה מראש.

רחל שלום רב. אומנם לא כתבת את גילך, אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שהינך צעירה, סביב 50 ? אם אכן כך, הרי שכל האפשרויות שציינת יכולות להיות נכונות - כל מקרה לגופו. ממליצה לך אכן להתיעץ עם אנדוקרינולוג. רפואה שלמה.

מנהל פורום שברי צוואר הירך