מיני סטפר ביתי משולב גומיות

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

18/08/2017 | 13:52 | מאת: עלמה

שלום מתלבטת אם לרכוש- העדפתי הראשונית היתה אופני כושר (לא ספינינג) אך בהעדר מקום אחסון חשבתי על סטפר . אשמח לדעתך כמה אפקטיבי ובטיחותי המכשיר שיכול (או לא יכול) להחליף פעילות אירובית וא- אירובית. בינתים אני עורכת סטים של אימונים ביתים עם משקולות חצי שעה שלוש- ארבע פעמים בשבוע, אך לא ממש מבצעת פעילות אירובית אחרת. תודה

אני לא מכיר אותך ולא את הצרכים הגופניים שלך, אבל במידה ואת בריאה יכל להמליץ על טרמפולינה כמכשיר נהדר לפעילות אירובית, זול חסכוני במקום, מהנה ואפשר לבצע עליו המון תרגילים לא חייבים לקפוץ.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ