קריירה ו OCD

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

26/11/2010 | 22:36 | מאת: דני

שלום, אני סובל מ OCD ומטופל בפבוקסיל. מאוד לא נהנה מהעבודה שלי אבל מפחד פחד מוות לחפש בצורה רצינית משהו אחר. האם ישנם פסיאטרים טובים שמתמחים בניתוח תעסוקתי ?

היי דני, אני לא יודעת אם פסיכיאטרים עוסקים בזה, מאחר שתפקידם כרופאים הוא בעיקר לספק לך טיפול תרופתי מתאים. בוודאי יש פסיכולוגים שעוסקים בזה, ותוכל לחפש לפי איזור מגוריך. בהצלחה!

27/11/2010 | 00:57 | מאת: דני

שלום, חן חן על ההשקעה ביום שישי בשעה מאוחרת שכזו ותודה על התשובה. אני לא מזלזל בפסיכולוגים אבל בהחלט מודע להבדל בגישות שלהם. הפסיכולוג "יחפור" על איפה דפקו אותי בילדות ויבקש להתחיל תהליך של הורדת מינונים של כדורים והפסיכיאטר יאזן בכדורים וישלח אותי הביתה. אני מחפש דרך לצאת מממעגל הפחד הזה...למצא דרך להתחבר לעוצמות האמיתיות שלי...לחיים שלי לעצמי. לחוות את עצמי דרך העבודה ולא מחוצה לה. אשמח לשמוע על רעיונות נוספים. שבת באמת טובה ונעימה, דני.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית