חשש מזיהום. בברכה ובתודה מראש.

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/10/2020 | 23:55 | מאת: נועה

שרון שלום, פתאום נתקלתי בכתם דם על משטח החתלה חד פעמי שמונח על משטח החתלה מבד. אין לי מושג מאיפה הגיע לשם והחרדה גברה עד כדי חוסר תפקוד יום שלם.. פחד שאולי זה מהמפעל של המשטח החד פעמי או ממשהו אחר מבחוץ. אני מבינה שצריך לחיות עם הספק, וזה כמובן קשה לי מאוד, אבל מעבר לכך- בכל זאת מדובר כאן בתינוקות שאני עלולה לסכן.. אשמח לדעתך, וכיצד לדעתך צריך להתמודד/ לנהוג.. בברכה ובתודה מראש, נועה

היי נועה, אני משוכנעת שאם היה חשש רפואי אמיתי, היית מתייעצת עם רופא בלייב, ולא איתי. מאחר שאין הדבר כך, כנראה שאת יודעת עמוק בפנים שזהו ה"ספק" המפורסם, וככזה, אין סיבה להתייחס אליו. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected] לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית