אוסידי ארור ארור ארור

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

26/10/2020 | 19:28 | מאת: מורי

היי.. כבר לא יודעת איך להכיל בנוסף להתקפי חרדה היומיומים שיש לי שבקושי מאפשרים לי לחיות. יש לי בוס חמוד שאשתו גם עובדת איתנו היום הוא נגע לי ביד אמר לי מזה היובש הזה וישבתי לידו והרגשתי שהרגל שלו נגעה בשבילי ישר נכנס לי שאני אגיד שהוא אנ...אותי וכו ונכנסתי מזה לחרדות שאני לא ארצה ללכת לעבודה ויגיד לו משהו על זה או שאתלונ...עליו וכל מיני כאלה ונכנסתי חזה ללחץ אטומי חא מספיק כל היום אני על ניתוקים גם המחשבות האחה בנוסף לכל...

27/10/2020 | 10:49 | מאת: מורי

אני מפחדת להיות בעבודה מרגישה שאני מאמינה למשבה ועוד שנייה עושה משהו אמאאאאאאאאאאא יש לי סחרחורות מפחידות

היי מורי, אני שוב מבקשת ממך להפסיק לשתף את המחשבות שלך פה בפורום, זה טקס שאת חוזרת עליו שוב ושוב, למרות ההסברים שלי ובקשותיי, ואין לזה שום תכלית. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected] לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית