יצירת קשר מחוץ לפורום

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/10/2020 | 17:08 | מאת: שואלת

שרון שלום, האם את מקבלת מטופלים בזום? האם לדעתך זה כלי אפקטיבי? איך ניתן ליצור קשר? תודה..

שלום לך, אני אכן מקבלת מטופלים דרך הזום. זו דרך טיפול מקובלת ונפוצה (בייחוד בתקופת הקורונה אבל לא רק), ויעילה לא פחות מטיפול פנים אל פנים. לפעמים יש לפורמט הזה יתרונות שאין בפגישה פנים אל פנים. למשל: יש מטופלים שקל להם יותר להיפתח בשיחות וידאו, אפשר לראות את הסביבה הביתית ולתרגל חשיפות בבית (או בחוץ), ועוד. את יכולה ליצור איתי קשר דרך פרטי ההתקשרות כאן למטה בגוף ההודעה. סופ"ש נעים, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected] לקביעת תורים: 052-6794957

23/10/2020 | 11:12 | מאת: שואלת

שלחתי הודעה.. מקווה שראית.

לא ראיתי. היכן שלחת? ניתן לפנות אליי בטלפון או במייל המצורפים, אך לא בווטסאפ מאחר שאין לי את האפליקציה. אפשר בהודעה רגילה. שבת שלום

23/10/2020 | 14:58 | מאת: שואלת

אכן בהודעה רגילה.. מוזר.

הייתה טעות במספר הטלפון, תיקנתי. מוזמנת לנסות שוב

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית