תחושות מחשבות תסמינים פיזיים קשים קשים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/09/2020 | 16:15 | מאת: מורי

היי שרון, כפי שאת יודעת אני ניסיתי את כל סוגי הטיפולים וגם נוטלת תרופות באופן קבוע ובכל זאת לא מצליחה לצאת מהמצב בו אני נמצאת אפילו במעט. מנסה לא לדבר על זה לא לעשות טקסים.לנסות כמה שיותר להמשיך בשגרה הבעיה העיקרית שהמחשבחת הן לא הבעיה הבעיה היא מה 'אני מרגישה גופנית שאפילו להוציא את הילדים מנגנים קשה לי מרוב ההתקפים שקורים לי בגוף איך משתלטים על הדבר הזה איך חיים חיים נורמלים בלי לפחד אפילו לאסוף ילדים מהגן איך חיים ככה אך ממשיכים לחיות ככה מיואשת ברמות מטורפות

היי מורי, אמנם את מנסה לא לעשות טקסים, אבל לפחות לגבי שיתוף בתכנים, את ממשיכה לעשות את זה בלי סוף. זה אחד הטקסים הקשים והבעייתיים. כמו כן, לפי התיאור שלך, עדיין קיימות הרבה הימנעויות. אני לא חושבת שניסית אי פעם בחייך להיות באמת בתהליך טיפולי ולהתמיד בו עד הסוף, אבל ככל הנראה צריך מוכנות לתהליך כזה. כמו גם רצינות, השקעה והתמדה. אני מבינה שלא כל אחד בשל לטיפול ומסוגל להתמיד בו, אבל לצערי אין לי פתרון אחר להציע. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית