טירוף טירוף אין כוחות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

10/09/2020 | 13:13 | מאת: מורי

אני כבר לא יודעת איך להתמודד כל היום מרגישה כאילו יש מאחורי מישהו פתאום תמונה שמישהו מאחורה דוקר אותי כל מיני כאלה חונק קולות כבר לא יודעת מה לעשות

היי מורי, כפי שאמרתי לך, אין טעם לכתוב את מחשבותייך שוב ושוב בפורום, שכן זהו אישור ולא תורם בשום צורה. הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא להפסיק עם הטקסים ולטפל בזה כמו שצריך. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית