פחד שלא אוכל לעבוד יותר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/05/2020 | 21:29 | מאת: מורי

היי שבוע טוב שרון היקרה, מחר אמורה בעזרת השם להתחיל לעבוד בעבודה החדשה. כל השבת על הפנים מחשבות שלא אוכל לעבוד יותר בגלל ההפרעה שלי ולא אצליח להשתלב במקום העבודה שאני יכולה לעבוד רק 4 שעות לא יכולה יותר. ושאני יגיד להם שאני לא רוצה לעבוד בגלל הניתוקים והבעיה שלי לא אוכל לתפקד. המוח שלי לא נותן לי מנוחה לרגע... מיואשת כבר..

24/05/2020 | 19:56 | מאת: מורי

יום הראשון לעבודה וכל היום מחשבות כמו מעבדה בתוך הראש 700 מחשבות בשנייה פחד שמחר לא אלך לעבודה בגלל הניתוק טירוף טירוף זאת מחלה בתוך המוח

היי מורי, שיהיה המון בהצלחה בעבודה החדשה! כפי שאת רואה, עם כל המחשבות והתחושות הלכת לעבודה וככל הנראה תפקדת רגיל. מה ששוב מראה שאין טעם להתייחס למחשבות האלה, וגם לא לשתף בהן, כי זה שוב סוג של טקס. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית