קולות קולות קולות קולות סכיזופרניהה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/04/2020 | 18:58 | מאת: מורי

שרון אני מיואשת כבר לגמרי אני מסדרת את הבית פתאום בתוך הראש באוזניים הנכם מוזמנים ליום הולדתי והמשפט רק חוזר לי בראש ללא הפסקה אם זה לא קולות אז מה זה מאיפה זה בא למי יש יום הולדת לייסטר ולא מדובר על הקולות בלילה והמשפטים

היי מורי, כפי שאמרתי, אין טעם לשתף בתכנים של האובססיה, מאחר שהשיתוף עצמו מהווה טקס, גם ללא תגובה (שכמובן תהווה אישור בפני עצמו). שבת שלום, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית