פחד ,מחשבות וחרדות קשות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/04/2020 | 20:16 | מאת: מורי

היי שרון שבוע טוב יקרה מה שלומך? כרגיך מחשבות ללא הרף שאני לא אשתלב בשוק העבודה בגלל הנימוקים כבר כל יציאה שלי מהבית דורשת רבע לוריין. בנוסף לכל הפחדים שאני לא אשתלב בעבודה חדשה בגלל הניתוקים. בעלי כל הזמן משכנע אותי שאני אלך להוציא ביטוח לאומי על הבעיה שיש לי מה שמגביר אצלי את החרדות שאולי באמת אני צריכה ביטוח לאומי שאולי אין לי מסוגלות לעבוד מה שמסביר אצלי עוד יותר את החרדות. שרון תעזרי לי אני כבר חסרת כוחות ולא יודעת מה לעשות כבר...

שבוע טוב מורי, לגבי ביטוח לאומי, כפי שכבר אמרתי לך, אין טעם לפנות אליהם, שכן הסיוע שהם נותנים הוא נמוך בהרבה מן השכר שאת יכולה להרוויח, ומכל מקום לא יאשרו לך אותו ברגע שאת עובדת ומרוויחה מעל לסכום מסוים שהוא לא גבוה במיוחד. מעבר לכך, השיתוף בתכנים של האובססיה מהווה טקס. חג עצמאות שמח, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

27/04/2020 | 16:01 | מאת: מורי

היי, ואם נגיד אני לא עובדת זה כן משתלם

הקצבה המקסימלית היא 3,200 ש"ח בחודש, כך שזה לא נשמע לי משתלם במיוחד לא לעבוד על מנת לקבל אותה.

27/04/2020 | 21:28 | מאת: מורי

נראה לי למי שיש ילדים זה תוספת של עוד 2000. אבל אני לא יודעת אם קל כל כך להוציא את זה. את הנכות.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית