ניתוקים מוזרים שגרמו לי לא לתפקד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

18/04/2020 | 21:57 | מאת: מורי

היי שרון מה נשמע? שבוע טוב.. היום שקמתי בבוקר חשתי ניתוקים מוזרים ביותר פתאום הכיור היה נראה לי גדול יותר וכך הבית מוזר שונה ודברים לא באותו גודל נלחצתי מזה מאוד ובקושי תיפקדתי רק אחרי ששלחתי רבע לוריין הצלחתי קצת לתפקד יצאתי אם הילדים לטיול סביב לשכונה לפני שלקחתי את החוקיות והכל היה לי מוזר ממש ניתוקים שלא חשתי קודם זה יכול להיות קשור בחרדה כי יש רגעים שאני חשה זאת כמו היום ובעוצמה גם שאני לא בחרדה וזה בעצם מה שמכניס אותי לחרדה יש סיכוי שהניתוקים האלה יגרמו לי לא לתפקד?

היי מורי, היכולת לתפקד תלויה אך ורק בך, כלומר - אם את מחליטה שאת לא מתפקדת, את לא תתפקדי, ולהיפך. אם את מחליטה לתפקד, את גם תעשי זאת. מניחה שגם השאלה הזאת היא סוג של אישור, שכן את מתפקדת כבר זמן רב תחת הסימפטומים הללו. וגם אם זה נראה לך כמו "חוויה שונה", זה ברור שזו אותה גברת בשינוי אדרת. אין צורך לשאול בכל פעם כשיש, כביכול, סימפטום "חדש". שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית