רוצה לחזור לעבוד אך יש המון בעיות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

14/02/2020 | 13:58 | מאת: אייל

מזה כחודש וחצי לא " הולך " לעבודה עקב כאבים בשני הרגליים . מתקשה לדרוך עקב עיוותים קשים .. רופא אחד אומר לנתח רופא אחר אומר לא . אני יוצא מהמיטה ממש מאוחר .. בימים קרים אלו ממש מתעצל לצאת מהמיטה . זה לא ככ תלוי בלפונקס כי הרופא הפחית לי מינון של כ 100 מג בשנה האחרונה ועדיין מתקשה לצאת מהמיטה . רוצה קשר זוגי עם בחורה מתאימה ולא מצליח למצוא .. ביום א הקרוב בהמלצת המטפל לחזור לעבודה ולראות ולבדוק כיצד אני מרגיש .נוטל משככי כאבים .. שיהי לנו שבת שלום ואשמח לתגובות . תודה אייל

היי אייל, יכול להיות קשה מאוד לקום בבוקר ולצאת מהמיטה כשאין מסגרת להגיע אליה, בייחוד בחורף. מציעה שתדבר עם הצוות המטפל בך, ואולי יציעו לך חלופות לפעילות בשעות הבוקר. אולי המדריך יוכל להגיע אליך באופן זמני בשעות אלה, מה ש"יכריח" אותך לקום לפחות בחלק מהימים. תרגיש טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית