זמן לכל דבר כיצד..אשמח לרעיון

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/12/2019 | 11:23 | מאת: אייל

שלום שרון !! מה שלומך ?? לאחרונה רוב הזמן שייש לי אני מקדיש לסידור הניירת ויש לי המון . \כל הזמן מרגיש צורך בלארגן ולסדר את הדברים והפריטים שבחדר ובמרחב המשותף בדירה . ולאחר כל זה איני מצליח לנקות את החדר שלי ואת התורנות שלי שזה ניקיון המטבח . מה את מציעה ל י לעשות שלא אבזבז את זמני ומתי לנקות את החדר שלי ? קשה לי מאוד להתחיל לנקו ת מחוסר כוח וחשק . תודה רבה ושבת שלום

היי אייל, הפתרון הוא יחסית פשוט - לקבוע שעות מסוימות לניקיון החדר והמטבח, כאשר בכל שאר הזמן אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, כולל לסדר את הניירות והחדר. בזמן שבו קבעת לנקות, תצטרך לעזוב את כל מה שאתה עושה באותו רגע, ולהתפנות לניקיון. אתה יכול כמובן להיעזר בצוות המלווה אותך במסגרת הדיור כדי ליישם זאת. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית