פתאום בלי שום סיבה תמונות של רודפים בראש

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

17/11/2019 | 18:04 | מאת: מורי

יושבת עם חברות בפארק עם הילדים פתאום תמונה שקופצת לי לראש פתאום רודף עם סכין פתאום רודף עם רובה פתאום מלא רודפים שרודפים אחריי פתאום חיילים משהו הזוי וזה ממש מפחיד אותי

היי מורי, כפי שכתבתי לך שוב ושוב, אין טעם בשיתוף התכנים שלך עם אחרים, בכל צורה שהיא. השיתוף הוא סוג של טקס, מאחר שיש בכך ניסיון להרגעה. נסי לא לשתף אף אחד בתכנים במשך תקופה של חודש, אשר במהלכה תתנהגי כאילו אין מחשבות ופחדים וכאילו כל הבעיה פשוט לא קיימת. אני משוכנעת שאם תצליחי בכך, תחווי שיפור. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית