רציתי לשתף את הפורום בקצת דברים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

11/11/2019 | 20:27 | מאת: אייל

לאחר זמן לא רב בכלל ......חזרתי לסורי ולרשום בדפים בודדים ואז שוב אני מתמלא בניירת שאטיני יוצא ממנה . רוצה עצה מעשית וכיצד אני מצליח לשנות דפוס זה . כמו"כב אני שוכח דברים ברמה של נושא הדיאטה מה ומתי לאכול וכו . אשמח לרעיונות לשיפור הנושאים האלו . רציתי לציין שאנ כבר עובד כ5 וחצי שנים באותו מקום עבודה ועבורי זה הוא הישג ענק . למרות שלא ממש קל לי אני מקווה שהרופא יפחית מיננים של לפונקס כך שארגיש פחות עייף . שמחתי לעדכן . ובנוסף אתמול הייתי בפגישה עיוורת והתאכזבתי כיח הבחורה לא היתה נראית לי וריחמתי עליה ומאחל לה שתמצא לה את המתאים עבורה אמן יננשאאללה . תודה לכולם לילה טוב

היי אייל, אם אינך רוצה לצבור דפים, יש פתרון מאוד פשוט לרישום בדפים, והוא רישום אלקטרוני: בפתקיות בטלפון, ביומן אלקטרוני כלשהו, במחשב וכו'. כל אחד יכול למצוא את הדרך שנוחה לו. אם אתה ממש מתקשה עם טכנולוגיה, ניתן לקנות לוח שעם ולנעוץ בו את כל הפתקיות. אחרי שאתה מסיים את כל המשימות השבועיות שלך, אתה זורק אותן. רישום אלקטרוני (ורישום בצורה מסודרת בכלל) יכול לפתור גם את בעיית הדיאטה. אפשר לנהל תפריט רשום בצורה מסודרת כולל יומן אכילה, שבו אתה כותב או מסמן את מה שאכלת מתוך התפריט. ידוע לי שיש גם אפליקציות תפריט/דיאטה שעוזרות לך בכך. ההתמדה בעבודה לאורך זמן היא באמת הישג מרשים. שיהיה בהצלחה בכל התחומים. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית