מחשבות קשות מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/11/2019 | 10:29 | מאת: מורי

היי יקירה מה שלומך? שוב מחשבות קשות ביותר שהבוס שלי אנס אותי ושהרגתי את הילדים הוא עוד מעט חוגג חתונה לבן שלו ואני מפחדת שאני אצעק לו שהוא אנס אותי או אלך להתלונן ויהרוס את החתונה שאני לא יהיה מודעת למה שאני עושה ואתנהג לפי המחשבה אני כבר לא יודעת מה לעשות לא יודעת אני חושבת כאילו עשיתי את זה ועל הניתוק שלא נדבר שאני כבר לא יודעת מה אמיתי ומה פסיכולוגי ואם זה כבר הפך להיות חלק מהאובססיה שלי

היי מורי, אני יכולה לכתוב לך את אותה תשובה שכתבתי לך בפעמים הקודמות... כל המחשבות כשמן כן הן, מחשבות. הן נשארות בתוך הראש, ואם תתני להן במה, יחס ושיתוף- הן יהיו שם יותר. אם לא- אז הן יהיו שם פחות... בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

06/11/2019 | 08:48 | מאת: מורי

היי יקרה קודם כול תודה על המענה אין אני לא יודעת כבר מה לעשות מחשבות כמו שאמרת כשמן כן הן אבל אני מפחדת בעקבותיהן מאתמול הייתי בחוץ סידרתי את הבחוץ בערב אני פתאום חושבת שמישהו יורה עליי שמישהו נכנס לבית וטורק את הדלת דווקא אותי ממש תמונה כזאת בתוך הראש שרודפים מחפשים אותי ששמים לי רעל באוכל אנשים קרובים אליי איך אפשר להתמודד אם מחשבות כאלה

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית