בטעות איחלתי לאמא שלי משהו רע

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/11/2019 | 07:52 | מאת: איגי

היום בבוקר אני ואמא שלי רבנו המון זמן ואז שניה לפני שהיא הלכה רבנו עוד פעם והיא אמרה שהמחלה שיש לי זה כנראה במזל ואני בטעות איחלתי לה מחלה דומה ואני ממש מפחד שזה יתממש והיא תהיה חולה

היי איגי, אין זה מתפקידי לתת לך אישור על כך שלא יקרה לאמך שום דבר רע, כמובן לא עשיתי מחקר מדעי על כך... אני מניחה שעם הזמן המחשבה פשוט תתפוגג מעצמה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית