שלום שרון רציתי לשאול תודה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

17/10/2019 | 05:04 | מאת: אייל

אני מטופל ונוטל תרופות .. השאלה שלי הי א האם משנה איזה סוג של טיפול שיחתי אני נמצא .. אציין שאני מרבה להחליף מטפלים מכל סיבה שהיא . כיום יש לי מטפל שהוא איש שיקום בכיר ושלמד פסיכותרפיה מזה כשנתיים עם הפסקה קצרה באמצע . תודה רבה לך על תגובתך . תגובה

היי אייל, השאלה היא, מה מטרת הטיפול ומה אתה רוצה להשיג בפגישות הללו. קודם כל, חשוב שיהיה קשר טוב וחיבור עם המטפל, וזה בדרך כלל הבסיס לעבודה טיפולית טובה. אם המטרה היא תמיכה וליווי במקביל לתהליך השיקום שאתה עובר, ואין מטרות ספציפיות מעבר לכך, הגישה הספציפית היא פחות חשובה והחיבור עם המטפל הוא מעל לכל. כמובן שחשובה גם ההתמדה בקשר הטיפולי על מנת לשמור על רציפות ולהפיק את המירב מהליווי. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית