אוסידי מטורף לא נותן מנוח

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

26/09/2019 | 09:29 | מאת: מורי

משלשום חושבת ששמתי לילדים כלור באוכל והם מתים ובראש שלי כאילו באמת הרגתי אותן והם לא בגנים מרגישה שזה תכף משתלט עליי ואני חושבת שזה אמיתי.. היום מתחילת הבוקר יש לנו הרמת כוסית במסעדה אני מדמיינת שיש קול שאומר לי לצעוק לבוס שלי במסעדה שהוא אנס אותי ואם לא אעשה את שזה הוא יחטוף לי את הילדים מהגן ועכשיו אני לא רוצה ללכת להקמת כוסית בגלל זה אני מרגישה כל הזמן בראש כאילו המחשבות שלי אמיתיות ונגיד אני קוראת הודעות שכתבתי פעם אני לא מאמינה שחשבתי דברים כאלה כאילו אני לא זוכרת את כל מה שאני חשבתי נגיד לפני חודשים..

היי מורי, אחזור שוב על המלצתי לא לשתף בתכנים של האובססיה. זה חסר ערך לעסוק בהם או לשתף אחרים בהם, וזה רק מחמיר את האובססיה. התכנים משתנים כל הזמן, ולפעמים חוזרים על עצמם (כולל חזרה של תכנים ישנים שהיו בעבר וחלפו), והכל בעצם שווה ערך ואינו ראוי להתייחסות בדיוק באותה המידה. שנה טובה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית