כיצד אני פותר את בעיית הקימה בבוקר ו

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/06/2019 | 12:55 | מאת: אייל

שלום !!! עדיין מתקשה מאוד לקום בבוקר ןלצאת מהמיטה .\ זה גורם לי לתחושות לא טובות ולהרגיש לא טוב עם עצמי . בנוסף ...מכיון שאני עובד כל יום מהשעה 14 עד 18 בערב אני מפסיד את הפעילויות שלנו המתמודדים . וזה ממש חבל לי כי אני חש צורך בכך . אשמח לתגובות . תודה רבה ושבוע טוב לכולם

היי אייל, אנא ראה תשובתי למטה. לגבי הפסד הפעילות, אפשר למצוא פעילויות אחרות בשעות שנוחות לך, או עבודה בשעות שלא יפריעו לפעילויות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית