ביטוח לאומי ומחלות נפש

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/05/2019 | 21:25 | מאת: חיים

שלום, רציתי לשאול בבקשה שאלה, אני סובל מדיכאון, אוסידי וחרדות, וגם בעיות שינה, רציתי לתבוע בביטוח לאומי לקצבה וגם לסל שיקום, האם ביטוח לאומי יכולים לעשות לי בעיות עם הרישיון נהיגה? אני שואל כי אני פוחד שהרישיון שלי יפגע לקח לי מיליון זמן לעבור טסט. תודה רבה שרון

היי חיים, למיטב ידיעתי, אף אחד לא פוסל לך את הרישיון באופן אוטומטי. אם אתה כשיר לנהיגה ואין שום דבר שמפריע לך לנהוג, אני מניחה שלא תהיה בעיה. מה גם שהפרעות כאלה אינן פוגעות בכושר הנהיגה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975 בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית